28 Mart 2012 Çarşamba

Aşkın en son hali...

Direk söze giricem ya hayvan ismiyle, ya da bir ağacın gövdesiyle kendisini yad edersiniz. Maalesef aşkın son hali işte böyledir.

Hadi biraz başa dönelim...

Yıllar yıllar önce, artık kimseye güvenmem inanmam, kimseyi sevemem derken ( yazar burada nah yapıyor ) karşınıza çıkan kişinin sizi başladığınız noktaya geri götürmesi durumudur. Biz buna en yorucu maraton da diyebiliriz.

Bilerek telefonunu açmayan, hazır olmasına rağmen kapıda bekleten, aldığı çiçeklerle sevilme derecesini ölçen canlılara kadın diyoruz. En büyük cezayı merak ettirerek verebileceğini düşünmek, belki de aşkın en son halini sana böyle gösteriyor.

Erkek tarafından bakarsak,

Bilerek bekletildiğini biliyor, çiçek aldığında yelkenlerin suya ineceğini biliyor, ne de olsa daha hazır değildir diye dışarda dolanabiliyoruz.

İki tarafın güçlü yanları, bir de zayıf yönleri var. Bakıldığı zaman maç berabere.
Kaybeden maalesef aşk...
Gel desem stratejilerden uzak duralım, olması gibi yapalım, kendimiz olalım, şirket değil ilişki yönettiğimizin farkına varalım.
Çok mu şey istemiş olurum?
Şuan o cevabı duyabiliyorum. Eskidendi o Ayşe, eskidendi o Mehmet, lisede kaldı o Merve...

Sen başa dönmeye dünden razıysan, her aşkın son hali mutsuz son..
Yeni bir aşk istiyorsan, kendine bir reset at...
Yoksa daha çok öküz, daha çok ayı, daha çok kalas...

4 yorum:

  1. Şu saydıklarını asla yapmamış hatta örnek bir dişi olarak soruyorum benim günahım neydi moşe o zaman? aman attığı mesaja hemen dönme, aman hemen açma, görüşelim dediği zaman ertele , peşinden koşturursan kıymetli olursun vsvs öğütlerini dinlemeyip yapmasan da son aynı son. burda başka bi şey var! bulan, bilen söylesin lütfen ben ölmeden önce..

    YanıtlaSil
  2. Sen neye hazırsan, o da sana hazırdır felsefesi! Hangi bakış açısıyla, hangi korkularla, hangi beklentilerle bir ilişkiye başlıyorsan, aynen karşılığını alıyorsun! Bu döngü bir kez bile sekteye uğramadı. Denemesi bedava, kendini değiştir ve nasıl insanlarla karşılaştığına dikkat et ;)

    YanıtlaSil
  3. kadinlari tanimlama biciminiz muthis :)

    YanıtlaSil
  4. Bu yazınızda eksik olan bir şeyler var. Bu eksikliği ancak yazar çözebilir. Belki de yoktur ama hissettirdiği bu.
    Yorumlamalarınız her zamanki gibi düşüncelerin yoğunluğunda.
    Yüreğinize sağlık...

    YanıtlaSil