11 Nisan 2012 Çarşamba

Nasıl olmuşum lan Selahattin ?


Bu soruyu genelde bir yere gideceğimiz zaman ya da özel biriyle buluşacağımız zaman sorarız. Ama bu soru güzel ve hissel olarak bir şeyler beslediğimiz insanlarla buluşacağımız zaman sorulur. Beslediğimiz derken kedi, köpek vs değil sevgili okur.Zaten belli bir zamandan sonra adı kedi, köpek, öküz, hayvan olur.


  Zaten hanım kızlarımız bu buluşmaya ( tanışıp tanışmaması önemli değil) 5 ay önceden hazırlanmaya başlarlar. Ama bence hanım kızlarımız en doğrusunu yapmakta. Biz erkeklerin de süper kahramanlar gibi özel bir üniforması olmalı böyle zamanlara...

    

 

 

      

  Kadın                                                                       Erkek

         









Bu buluşmalar küçük küçük nazların yapıldığı, gözlerin içine dalındığı, güzel güzel kelimelerin salındığı buluşmalardır... tabi ilk buluşma olma şartıyla..

Daha sonrası buluşmalarda bu tadı alamazsınız. Erkeklerin bu kibarlığından faydalanmanız gerekir. Çünkü tek kullanımlıktır. Daha sonrası için akbil almalısınız. Ama o da her dokunduğunuzda öter...İlk buluşma mükemmel bir gecedir. Her şey kusursuz, her şey harikuladedir. Ya da çok kötüdür, iğrençtir, ıyy durumudur, berbattır. Ama asla ve asla ortası değildir... Her iki tarafta birbirleri hakkında bir fikre sahiptir. Erkeğin işi buluşmadan ayrıldıktan sonra biter. Kadının ise işi buluşmadan sonra başlar. Merve aranır, Burcu aranır tüm gece boyunca tüm detaylar anlatılır.Merve de Burcu da açar açmaz 'Alo' demek yerine, ' Ayy nasıldı'  cümlesini kullanır. Ama bu tamamen ön çalışmadır. Ertesi gün görüşülür ve anlatım devam eder.

Erkek ile buluşmak 2 saat, dedikodusu 2 gün,, enteresan bir hesap. 

Buluşma Aşamaları...



İlk buluşma : Kapı açılır, sandalye çekilir, çicek alınır, espriler yapılır, gözlere dalınır amanda amman en tatlısı. 

İkinci buluşma : Kapı açılır, sandalye çekilir, espriler yapılır, gözlere bakılır !

Üçüncü buluşma : Espriler yapılır.

Dördüncü buluşma : 10 dakika geç kalınır.

İlk buluşmada herkes, her şey mükemmeldir. Kızımız hanım hanımcık, oğlumuz salon erkeği, garson bile gözümüzde iki dirhem bir çekirdektir. 

 

İlk buluşmada yapılmaması gerekenler...


  1. Buluşmaya geç kalma
  2. Aşırı derece parfüm sıkma
  3. Çok fazla konuşma
  4. Gereksiz espri yapma
  5. İlk günden beraber evde film izleme aşkına kapılma
  6. Hesap geldiğinde tuvalete kaçma
  7. Akşam yalnız eve yollama
6.maddeye dikkat !

Hesap geldiği an ile boşaltım sisteminin senkronize çalışmasını bir türlü anlamamışımdır. Ama bünyeye olmasa bile cüzdana çok faydalı olduğuna eminim.  Böylesi arkadaşlar çok çok uzun yaşarlar. İlk buluşmada ise, kız ve erkek aynı anda cüzdana sarılırlar, kız 'Aman ne gereği vardı' gibi güneş yüzü görmemiş cümleler kurar. Erkekte aynı yaratıcılıkta 'Olur mu öyle şey' gibi cevaplar verir.                                         

                                         Ve buluşmaların evrimi gerçekleşir...    

İLK BULUŞMA





    Sonrası...



En güzeli nedir biliyor musun sayın okur, sevgili olmadan flörtleşmek. Hiç bozulmayan mutluluk, şahane bir huzur...


6 yorum:

  1. bugüne kadar hiç bu manada biriyle buluşmadım ama bu tavsiyeleri kesinlikle göz önünde bulunduracağım:) ama sonrası daha iyiymiş, ben sonrasını sevdim. daha samimi, daha içten, daha olduğun gibi.. ve daha az kasıntı sanki:) fotoğraflar da çok eğlenceli olmuş, hele son karede o makarna yiyen adam:D

    YanıtlaSil
  2. sonucu sevdim bence de en iyisi sevgili olmadan flört :) heyecanı kaçmaz en azından. heyecan olduğu sürece her buluşmaya ilk buluşma gibi hazırlanmaya razıyım :)

    YanıtlaSil
  3. tespitler çok doğru olmuş...
    ve kesinlikle sevgili olmadan flörtleşmek en güzeli :)

    YanıtlaSil
  4. belkide her şeyin sebebi kaybetme korkusu o yüzden sevgili olmadan flörtleşmek güzel..

    YanıtlaSil
  5. herkes sevgili olmadan flörtleşmek en güzeli der ama hep de sevgilisi olsun ve koluna takıp gezsin ister etrafa benim sevgilim var diye bağırırcasına.

    YanıtlaSil
  6. İzninizle paylaşıyorum bu yazınızı :)

    YanıtlaSil